Amsterdam,
31
oktober
2017
|
13:57
Europe/Amsterdam

Voetbalvereniging Union uit Malden ontvangt 1.000 euro extra van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor VV Union uit Malden van de VriendenLoterij. De vereniging is één van de vijf meest succesvolle deelnemers aan de Samen voor je Club-actie in september. VV Union eindigde op nummer 3 en ontvangt daarom eenmalig een extra bijdrage van 1.000 euro. De actie is een initiatief van de VriendenLoterij om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier financieel te ondersteunen. VV Union gaat het geld gebruiken om busreizen voor de uitwedstrijden te financieren en een pannaveldje voor de jeugd te realiseren.

John Voss, teammanager bij VV Union: “Super! Dit had ik niet verwacht. Met dit bedrag laten we een pannaveldje aanleggen voor de jeugd en misschien dat we hiervan ook de busreizen voor onze uitwedstrijden kunnen bekostigen. Deze inkomsten zijn erg belangrijk voor ons, dankzij de VriendenLoterij kunnen wij maandelijks toch op een mooie bijdrage rekenen.”

De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club. De belactie van VV Union leverde de club maar liefst 46 loten op. Daarmee scoorde de club in september de derde plaats. Als de 46 loten een jaar blijven meespelen, dan kan VV Union 4.324 euro bijschrijven aan de clubkas.

Samen voor je Club
Het is voor het eerst dat de VriendenLoterij de Samen voor je Club-actie organiseert. Tijdens deze actie strijden clubs en verenigingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. Drie maanden lang wordt er iedere maand in totaal 7.000 euro verdeeld onder de vijf best scorende clubs en verenigingen. Op 1 december 2017 loopt de Samen voor je Club-actie af.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club of vereniging, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn