Amsterdam,
26
januari
2018
|
11:09
Europe/Amsterdam

Volley Tilburg ontvangt 500 euro extra van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor volleybalvereniging Volley Tilburg van de VriendenLoterij. De club is één van de succesvolste deelnemers aan de Samen voor je Club-actie. Volley Tilburg eindigde op de vijfde plaats en ontvangt eenmalig een extra bijdrage van 500 euro. De actie is een initiatief van de VriendenLoterij om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier financieel te ondersteunen. Volley Tilburg gaat het geld gebruiken voor de jeugdopleiding van de vereniging.

Herman van der Aa, sponsorcommissielid bij Volley Tilburg: “Geweldig! Met deze extra bijdrage van de VriendenLoterij kunnen we een hele hoop realiseren voor onze jeugdopleiding: we willen van het geld nieuwe volleyballen aanschaffen en extra trainers aantrekken.”

Tijdens de Samen voor je Club-actie belden tal van clubs en verenigingen clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club. De belactie van Volley Tilburg leverde de club maar liefst 94 loten op. Daarmee scoorde de club de vijfde plaats. Als de 94 loten een jaar blijven meespelen, dan kan Volley Tilburg 8.836 euro bijschrijven aan de clubkas.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club of vereniging, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn