Amsterdam,
12
februari
2020
|
10:50
Europe/Amsterdam

VOS Handbal uit Zwanenburg door VriendenLoterij benoemd tot Club van de Week

“Titel is een boost voor de vereniging”

Groot feest voor VOS Handbal uit Zwanenburg! De handbalvereniging werd afgelopen weekend benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. De vereniging is sinds de verhuizing van Lijnden naar Zwanenburg bijna twee keer zo groot geworden, waardoor er een tekort aan kleedkamers is ontstaan. De vereniging gaat het geld dus gebruiken om extra kleedkamers te maken, zodat deze aansluiten bij het aantal leden.

Simone Jansen van VOS Handbal reageert: “Deze titel is echt een boost voor de vereniging. We zijn enorm gegroeid en hebben daardoor een tekort aan kleedkamers. Dankzij de bijdrage van de VriendenLoterij kunnen we het aantal kleedkamers uitbreiden, zodat dit past bij het aantal (jeugd)leden. Verder zijn we nog op zoek naar meer vrijwilligers om de club draaiende te houden. Hopelijk helpt deze titel daar een handje bij!”

‘Club van de Week’ 
Club van de Week is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: het verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

Het hele jaar wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week’ en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Structurele financiële steun 
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn