Amsterdam,
19
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest verrast inwoner Lisserbroek met 270.000 euro

Een grote verrassing voor Ilona uit Lisserbroek. Zij heeft in de augustustrekking van de VriendenLoterij 270.000 euro gewonnen. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Ilona onlangs met de cheque.

Ilona is blij verrast: “Wat een fantastisch bedrag! Ik heb drie kinderen en we willen graag een camper of stacaravan kopen. Dan kunnen we lekker vaak weekendjes weg met elkaar. Ik kijk er nú al naar uit!”

VriendenPuntenPrijs
De winnaar uit Lisserbroek heeft de zogenaamde VriendenPuntenPrijs gewonnen. Dit is een prijs die elke twee maanden wordt uitgereikt, naast de reguliere prijzen. De hoogte van het gewonnen bedrag wordt bepaald door het aantal opgebouwde VriendenPunten. In deze video is te zien hoe VriendenPunten precies werken: ‘Wat zijn VriendenPunten?

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Ilona uit Amsterdam is op zondag 24 september te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn