Amsterdam,
13
april
2018
|
12:18
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest verrast inwoner Paterswolde met 25.000 euro

Een grote verrassing voor Lydia uit Paterswolde. Zij heeft in de trekking van maart van de VriendenLoterij 25.000 euro gewonnen. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Lydia woensdag met de cheque op de manage waar haar dochter paardrijles heeft.

Lydia is blij verrast: “Ik sta helemaal te trillen op mijn benen! Wat een mooi bedrag. Hiervan ga ik in ieder geval met mijn kinderen op vakantie en daarnaast wil ik het geld gebruiken om een eigen bedrijfje te starten. Super!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Lydia uit Paterswolde is op zondag 15 april te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn