Amsterdam,
19
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest verrast inwoner Sassenheim met 100.000 euro

Een grote verrassing voor Wim uit Sassenheim. Hij heeft in de augustustrekking van de VriendenLoterij 100.000 euro gewonnen. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Wim onlangs met de cheque.

Wim is blij verrast: “Wat een geweldig bedrag! Ik wil graag mijn sloepje opknappen, zodat ik met mooi weer samen met mijn vrouw de Kaag op kan varen. Natuurlijk gaan we ook zeker iets leuks doen met het gezin en de kleinkinderen. We gaan er lekker van genieten!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Wim uit Sassenheim was afgelopen zondag te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4. De uitzending is terug te zien via RTL XL.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn