Amsterdam,
20
maart
2019
|
16:49
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest verrast inwoner uit Zaandam met 220.000 euro

Een grote verrassing voor Anna Maria uit Zaandam. Zij heeft in de februaritrekking van de VriendenLoterij 220.000 euro gewonnen. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Anna Maria dinsdag in haar schoonheidssalon met een grote taart met het gewonnen bedrag erop.

Anna Maria reageert enthousiast op haar gewonnen prijs: “Ik kan bijna niet geloven dat mij dit overkomt. Wat fantastisch! Ik ga meteen mijn man bellen om het goede nieuws te delen.” Niet veel later stond de man van Anna Maria ook in de salon om de vreugde samen te delen.

VriendenPuntenPrijs
Anna Maria uit Zaandam heeft de VriendenPuntenPrijs gewonnen. Dit is een prijs die elke twee maanden wordt uitgereikt, naast de reguliere prijzen. De hoogte van het gewonnen bedrag wordt bepaald door het aantal opgebouwde VriendenPunten. Hier lees je hoe het precies werkt: ‘Wat zijn VriendenPunten?’

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Anna Maria uit Zaandam is op zondag 14 april te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn