Amsterdam,
16
juli
2019
|
14:41
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest verrast twee gelukkige inwoners van Lelystad met mooie prijzen

25.000 euro voor Ko en een gloednieuwe auto voor Louella en Remco

Een grote verrassing voor twee inwoners uit Lelystad. Zij zijn in de trekking van de VriendenLoterij in de prijzen gevallen: Ko wint 25.000 euro en Louella en haar partner Remco nemen een gloednieuwe auto in ontvangst. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste de winnaars gisteren met hun prijs. 

“Ik ben compleet verrast”, reageert Ko (67) als hij de cheque van 25.000 euro in ontvangst neemt. “Dit gebeurt je niet elke maandag. Fantastisch! Dit komt goed van pas. We zijn momenteel aan het klussen en daar kunnen we het geld goed voor gebruiken.”

De 28-jarige Louella en haar partner Remco reageren verrast op de gloednieuwe auto die zij hebben gewonnen: “We hebben weleens dagjes uit gewonnen en daar waren we al heel blij mee, maar dit maakt ons echt stil. De auto is extreem luxe. Wauw!”.

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Ko uit Lelystad is op zondag 11 augustus te zien en de uitreiking aan Louella en Remco op zondag 18 augustus in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’. Het programma wordt iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 47 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn