Amsterdam,
19
februari
2019
|
17:48
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Gerard Joling verrast Amsterdammer met 200.000 euro

Een grote verrassing voor Christoph (28) uit Amsterdam. VriendenLoterij-ambassadeur Gerard Joling overhandigde Christoph in restaurant La Lotteria een wel heel bijzonder gevulde pizzadoos. In de doos zat namelijk een cheque van 200.000 euro. Christoph won dat bedrag in de januaritrekking van de VriendenLoterij.

Christoph is blij verrast: “Ik was van plan om een weekendje weg te gaan met mijn vriendin. In plaats van een weekendje maken we er een mooie reis van. Wat geweldig!”

Uitreiking bij RTL 4

De uitreiking aan Christoph uit Amsterdam is op zondag 10 maart te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 54 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn