Amsterdam,
19
februari
2019
|
18:02
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Gerard Joling verrast inwoner Almere met 2 miljoen euro

Een wel heel bijzondere verrassing voor Rafal uit Almere. Hij heeft in de januaritrekking van de VriendenLoterij 2 miljoen euro gewonnen. Gerard Joling, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Rafal met twee cheques van 1 miljoen euro.

Rafal zat nietsvermoedend met zijn vrouw te eten in restaurant La Lotteria in Amsterdam toen ze werden verrast. Niet met één, maar met twee cheques van 1 miljoen euro. De VriendenLoterij verdubbelt namelijk alle geldprijzen uit de januaritrekking. Rafal weet niet wat hij meemaakt: “nu kan ik mijn trap op laten knappen en nog veel meer!"

Uitreiking bij RTL 4

De uitreiking aan Rafal uit Almere is op zondag 24 februari te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 54 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn