Amsterdam,
15
augustus
2018
|
14:14
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors verrast inwoner Hilversum met 100.000 euro

Een grote verrassing voor een inwoner uit Hilversum. Zij heeft bij de VriendenLoterij 100.000 euro gewonnen. Irene Moors, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste mevrouw met de cheque.

De winnares is blij verrast: “Dit is fantastisch! Ik ben niet zo goed ter been, dit maakt het lastig om uitstapjes te maken. Dankzij deze prijs kunnen we wat extra hulp inschakelen waardoor het gemakkelijker wordt om weer samen op pad te gaan. Onze grote droom is een reis naar Rome. Wie weet gaat die er nu ook van komen!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan de winnares uit Hilversum is op zondag 19 augustus te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn