Amsterdam,
13
november
2018
|
16:00
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors verrast inwoner Vinkeveen met 100.000 euro

Een grote verrassing voor Peter uit Vinkeveen. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij 100.000 euro gewonnen. Irene Moors, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Peter tijdens een lunch samen met zijn vrouw, zoons en schoondochter.

Peter is blij verrast: “Wat is dit gaaf! We gaan van het prijzengeld in ieder geval met het hele gezin op vakantie naar Zuid-Afrika en misschien boeken we ook nog wel een skivakantie. Een ding is zeker: we gaan er veel leuke dingen van doen!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Peter uit Vinkeveen is te zien geweest in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’ en is hier terug te kijken.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn