Amsterdam,
18
oktober
2019
|
10:09
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors verrast Jasin uit Zaandam met 25.000 euro

Een mooi startkapitaal voor een koophuis

Een grote verrassing voor Jasin uit Zaandam. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij 25.000 euro gewonnen. Irene Moors, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Jasin deze week op zijn werk met de cheque. De uitreiking aan Jasin was gisteren te zien in het PrijzenMarathon Journaal, dat tot en met 3 november dagelijks om 19.50 uur te zien is bij RTL 4.

Jasin (30) was nietsvermoedend aan het werk op de bouwplaats, toen Irene Moors hem verraste met een cheque van 25.000 euro. Hij reageerde blij: "Wat bizar, ik kan niet eens wat zeggen. Fantastisch dit! Ik zou heel graag een appartementje willen kopen. Dan is een klein startkapitaal tegenwoordig wel nodig. Dit is een mooi begin." 

PrijzenMarathon: nationale actie voor het Ouderenfonds 
De VriendenLoterij en het Nationaal Ouderenfonds komen samen in actie om de drempels voor ouderen weg te nemen en zoveel mogelijk ouderen aan wekelijks sociaal contact te helpen. Iedereen die van 17 september tot en met 31 oktober mee gaat spelen, helpt per lot één oudere aan wekelijks contact. Meer informatie over de landelijke actie is te vinden op www.vriendenloterij.nl/ouderenfonds. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn