Amsterdam,
19
juni
2019
|
13:48
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors verrast John en Jacqueline uit Randwijk met 100.000 euro

Een grote verrassing voor John en Jacqueline uit Randwijk. Het koppel heeft in de trekking van de VriendenLoterij 100.000 euro gewonnen. Irene Moors, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste hen afgelopen maandag tijdens de lunch bij Jacqueline op kantoor met een wel heel bijzonder toetje: een taart met daarop een cheque van 100.000 euro.

Jacqueline en John reageren verrast: "Wat een mooi bedrag! We willen graag een nieuwe badkamer en het is een mooie aanvulling op het pensioen van John!". 

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan John en Jacqueline uit Randwijk is op zondag 7 juli te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars', dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4. 

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn