Amsterdam,
13
april
2018
|
15:13
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors verrast Rotterdamse Koos met een auto

Een grote verrassing voor Koos uit Rotterdam. Hij heeft in de trekking van maart van de VriendenLoterij een Volkswagen Polo gewonnen. Irene Moors, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Koos donderdag met de autosleutels. 

Koos is blij verrast: “Ik ben een gelukkig man en heb weinig grote wensen. Toen Irene Moors mij vroeg wat ik hoopte te winnen, zei ik: ‘een vakantie of een nieuwe auto’. Mijn huidige auto is 25 jaar oud en nodig aan vervanging toe. Wat een verrassing dat ik nu een gloednieuwe Volkswagen Polo heb gewonnen!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Koos uit Rotterdam is op zondag 13 mei te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn