Amsterdam,
18
maart
2020
|
17:24
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Jan Versteegh verrast inwoner Breda met 10.000 euro

Een grote verrassing voor Jeanne uit Breda. Zij heeft in de februaritrekking van de VriendenLoterij 10.000 euro gewonnen. Jan Versteegh, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Jeanne vorige week maandag met de cheque.

Jeanne weet al wat zij met de prijs gaat doen: “Het is vooral voor de kleinkinderen. Eén van de kleinkinderen heeft net zijn rijbewijs gehaald, dus hij wilt graag een autootje!”

Ambassadeurs VriendenLoterij blijven even thuis
Afgelopen week reikte Jan Versteegh de cheque nog aan de deur uit. Vanaf deze week slaat de loterij die feestelijke uitreikingen voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Winnaars worden telefonisch of per brief op de hoogte gesteld van het goede nieuws.

Win-win 
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn