Amsterdam,
12
juli
2019
|
17:10
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Lucille Werner verrast inwoners Nuenen met 300.000 euro

“Nu kunnen we eindelijk op bezoek bij onze zoon in Australië”

Een grote verrassing voor Hanneke en Léon uit Nuenen. Zij hebben in de trekking van de VriendenLoterij 300.000 euro gewonnen. Lucille Werner, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste het echtpaar vandaag met een heerlijke taart en een cheque van 300.000 euro.

Hanneke (67) en haar man Léon reageren enthousiast: “Geweldig! Wij hebben twee zoons, waarvan er één in Australië woont. We zouden hem heel graag op willen zoeken, maar omdat mijn vrouw rolstoelgebonden is, is dit niet zo gemakkelijk. Met deze prijs kunnen we hem eindelijk opzoeken!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Hanneke en Léon uit Nuenen is op zondag 25 augustus te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 47 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn