Amsterdam,
19
juni
2019
|
13:53
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes verrast Darco uit Rotterdam met 25.000 euro

Een grote verrassing voor Darco uit Rotterdam. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij 25.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Darco afgelopen vrijdag thuis met de cheque.

Darco (42) reageert blij: "Wat fijn! Ik heb onlangs mijn diploma voor rijinstructeur gehaald en ik moet nog een nieuwe auto aanschaffen. Dat kan ik met dit bedrag mooi doen! Verder zijn mijn ouders een aantal jaar geleden teruggegaan naar Kroatië, waar ik ook vandaan kom. Ik zou graag binnenkort bij hen op bezoek gaan." 

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Darco uit Rotterdam is op zondag 21 juli te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars', dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4. 

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn