Amsterdam,
14
november
2018
|
13:45
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes verrast inwoner Bodegraven met 25.000 euro

Een grote verrassing voor Ans uit Bodegraven. Zij heeft bij de VriendenLoterij 25.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Ans en haar vriend met de cheque.

Ans was met een smoes naar Brouwerij de Molen in Bodegraven gelokt en had niet verwacht dat Wolter Kroes haar daar zou opwachten met een cheque. Ans is blij verrast: "Wat een geweldige verrassing. Dit had ik niet zien aankomen. Het bedrag komt heel goed van pas. Met het prijzengeld kan ik een paar mensen in mijn directe omgeving financieel ondersteunen en voor mijzelf een nieuwe scootmobiel kopen. Fantastisch!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Ans uit Bodegraven is op zondag 9 december te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn