Amsterdam,
16
november
2018
|
11:19
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes verrast inwoner Den Haag met een auto

Een grote verrassing voor Kitty uit Den Haag. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een auto gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Kitty met de gloednieuwe Volkswagen Polo. Samen met haar kleindochter Sylvana nam ‘oma Kitty’ direct plaats in de auto.

Kitty is blij verrast: “Dit verwacht je gewoon niet. Ik vind het ongelofelijk! Mijn kleindochter is er ook erg blij mee, want ik heb haar zojuist verteld dat zij de auto ook af en toe mag lenen.”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Kitty uit Den Haag is op zondag 2 december te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn