Amsterdam,
16
juli
2018
|
13:55
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes verrast inwoner Eindhoven met een auto

Een grote verrassing voor Anita uit Eindhoven. Zij heeft in de junitrekking van de VriendenLoterij een Volkswagen Polo gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Anita met de gloednieuwe auto.

Anita is blij verrast: “Wat is dit geweldig! Ik ben net met pensioen en lekker van mijn vrije tijd aan het genieten. Dat ik nu een prijs in de loterij win, is echt de kerst op de taart. Toen ik de autosleutels van Wolter Kroes overhandigd kreeg, kwamen de buren me direct feliciteren. Echt ontzettend leuk!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Anita uit Eindhoven is op zondag 5 augustus te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn