Amsterdam,
23
april
2019
|
14:11
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes verrast inwoner Gieten met half miljoen euro

Een grote verrassing voor Ben uit Gieten. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij 500.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Ben en zijn vriendin Renate onlangs thuis met een cheque.

Ben is blij verrast: “Ik wilde altijd al heel graag een professionele elektrische gitaar kopen. Als kleine jongen droomde ik daar al van. Mijn vriendin is bezig met het halen van haar motorrijbewijs en zij zou graag een motor willen kopen. Met dit bedrag is dat gewoon mogelijk. Geweldig, onze dromen komen uit!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Ben uit Gieten is op zondag 12 mei te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn