Amsterdam,
15
februari
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes verrast inwoner Horssen met 40.000 euro

Een grote verrassing zijn partner Lieske uit Horssen. Jos en Lieske, die net zijn verhuist vanuit Berkel en Rodenrijs, hebben in de januaritrekking van de VriendenLoterij 40.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Jos en Lieske thuis met de cheque.

Jos: “Wat geweldig! We zijn afgelopen augustus verhuisd vanuit Berkel en Rodenrijs. Her en der moeten in ons nieuwe huis nog puntjes op de “i” worden gezet. Dit geldbedrag komt daarom als geroepen!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Jos en Lieske is op zondag 12 maart te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 49 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.200 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn