Amsterdam,
19
juni
2019
|
13:50
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes verrast inwoner Leiderdorp met 25.000 euro

Een grote verrassing voor Maria uit Leiderdorp. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij 25.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Maria afgelopen vrijdag thuis met een cheque.

Maria (61) reageerde blij verrast: "Wat een prachtig bedrag! Hier ga ik iets leuks mee doen met mijn kinderen en kleinkinderen." De kleinzoons, die ook aanwezig waren tijdens de uitreiking, riepen direct: "Ja, we gaan naar een pretpark!". 

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Maria uit Leiderdorp is op zondag 4 augustus te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars', dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn