Amsterdam,
15
februari
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes verrast inwoner Maarssen met 20.000 euro

Een grote verrassing voor Truus en haar man Alex uit Maarssen. Truus heeft in de januaritrekking van de VriendenLoterij 20.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Truus en Alex afgelopen week thuis met de cheque.

Truus, die van blijdschap samen met Wolter Kroes in de huiskamer stond te zingen, is blij verrast: “We hebben nog nooit iets gewonnen en kijk nou, het kan echt! We zijn al 46 jaar heel gelukkig getrouwd. Wat kun je jezelf dan nog meer wensen?! We gaan heerlijk van onze prijs genieten met onze twee kinderen.”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Truus en Alex uit Maarssen is op zondag 19 maart te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 49 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.200 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn