Amsterdam,
16
november
2018
|
12:09
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes verrast inwoner Nuenen met 30.000 euro

Een grote verrassing voor Arno uit Nuenen. Hij heeft in de trekking van de VriendenLoterij 30.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Arno op de golfbaan in Mierlo waar hij samen met zijn vriend Frank op de driving range aan het afslaan was.

Arno is blij verrast: “Wat geweldig! Ik speel pas drie maanden mee en val nu al in de prijzen. Deze prijs komt op een heel goed moment!”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Arno uit Nuenen is op zondag 25 november te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

VriendenPuntenPrijs
De winnaar uit Nuenen heeft de zogenaamde VriendenPuntenPrijs gewonnen. Dit is een prijs die elke twee maanden wordt uitgereikt, naast de reguliere prijzen. De hoogte van het gewonnen bedrag wordt bepaald door het aantal opgebouwde VriendenPunten. In deze video is te zien hoe VriendenPunten precies werken: ‘Wat zijn VriendenPunten?’

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn