Amsterdam,
28
mei
2020
|
12:31
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes verrast inwoner Westendorp met 100.000 euro

Een grote verrassing voor Wim uit Westendorp. Hij heeft in de apriltrekking van de VriendenLoterij 100.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Wim onlangs met de cheque.

Ambassadeurs VriendenLoterij blijven even thuis
Gewoonlijk reikt VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes de cheque aan de deur uit. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. De winnaar uit Westendorp is door Wolter Kroes verrast middels een videogesprek. De winnaar reageerde enthousiast.

Wim (73) weet wel raad met zijn prijs: “We hebben een cultuurhuis in het dorp en daar moet nog een gehandicaptenwc in, dat ga ik met het geld doen!”

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn