Amsterdam,
17
augustus
2018
|
12:16
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes verrast inwoners Wijchen met 25.000 euro

Een grote verrassing voor Lenie en Hans uit Wijchen. Het stel heeft in de trekking van de VriendenLoterij 25.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Lenie en Hans met de cheque.

Lenie (64) is blij verrast: “Wat is dit fijn! We hebben het huis verkocht en stoppen met werken. We willen kleiner gaan wonen en een campertje kopen, zodat we lekker kunnen rondtoeren. Daar komt deze geldprijs heel goed bij van pas.”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Lenie en Hans uit Wijchen is op zondag 2 september te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn