Amsterdam,
14
maart
2018
|
11:25
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes verrast Joop uit Hilversum met 100.000 euro

Een grote verrassing voor Joop uit Hilversum. Hij heeft in de februaritrekking van de VriendenLoterij 100.000 euro gewonnen. Wolter Kroes, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Joop gisteren met de cheque.

Joop is blij verrast: “Ik woon al sinds mijn 23ste in dit huis. Mijn zoon en dochter zijn hier groot geworden. Ik heb ook nog twee kleinzonen en er is zelfs een achterkleinkind onderweg! Kortom, ik voel me een rijk man en heb weinig extra te wensen. Ik zal van dit geld wat leuke dingen gaan doen met mijn familie. En een gedeelte gaat naar goede doelen gerelateerd aan kanker. Ik weet helaas uit eigen ervaring hoe hard dat nodig is.”

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking aan Joop uit Hilversum is op zondag 25 maart te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn