Amsterdam,
03
december
2019
|
16:24
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij benoemt voetbalclub RKSV Pancratius uit Badhoevedorp tot Club van de Week

Nieuw panna-veld dankzij bijdrage 10.000 euro

Groot feest voor RKSV Pancratius uit Badhoevedorp! De voetbalclub werd gisteren benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. De club gaat het geld gebruiken om het versleten panna-veld te vervangen, zodat de leden hier weer veilig op kunnen voetballen. 

Werner Leermakers (jeugd- en vice-voorzitter) en Harry den Arend (voorzitter) van RKSV Pancratius reageren: “Pancratius is super blij met deze titel van de VriendenLoterij. Het terrein van de club veroudert en we wachten op groen licht om de club te kunnen verhuizen naar een nieuwe plek. Tot die tijd willen we zorgen voor een maximale voetbalbeleving voor onze leden. Daar hebben we een bruikbaar en fatsoenlijk panna-veld voor nodig. Dankzij deze bijdrage kunnen onze leden direct profiteren van dit mooie initiatief.”

‘Club van de Week
Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

Tussen mei en december wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week’ en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, vereniging en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich melden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn