Amsterdam,
16
oktober
2020
|
15:14
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij geeft Chantal uit De Wijk een bijzonder steuntje in de rug

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Chantal (47) uit De Wijk. Omdat Stichting Zeldzame Ziekten Fonds haar een betere nachtrust gunt, deed zij  een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Hiermee krijgt Chantal een bijzonder steuntje in de rug: ze krijgt een elektrisch verstelbare boxspring.

Danielle Nicodem van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds: “Na een lange onzekere tijd kreeg Chantal twee jaar geleden de diagnose Ehlers Danlos, een zeldzame erfelijke ziekte waardoor het collageen in haar bindweefsel ontbreekt. Door de toename van haar klachten wordt slapen voor Chantal steeds moeilijker, terwijl dat juist voor haar ontzettend belangrijk is. Wij gunnen Chantal dus een goed bed, zodat ze door de goede nachtrust hopelijk overdag ook beter kan functioneren. Heel fijn dat we dit haar dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij cadeau kunnen doen.”

De 47-jarige Chantal reageert geëmotioneerd: “Ik ben ontzettend dankbaar dat ik zomaar een nieuwe elektrische boxspring krijg. Ik was volledig sprakeloos en dat gebeurt niet snel! Nog een paar weken wachten op de levering en dan hoop ik eindelijk betere bedrust te krijgen en daardoor misschien ook minder pijn. Woorden schieten tekort, nogmaals bedankt.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij geeft steuntjes in de rug
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn