Amsterdam,
10
juni
2021
|
13:34
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij geeft Enrico uit Hoogvliet een steuntje in de rug

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Enrico Stout uit Hoogvliet. Om hem te bedanken voor zijn waardevolle inzet als vrijwilliger voor kv Nikantes, deed de Jeu de Boules- en korfbalvereniging voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee krijgt Enrico een bijzonder steuntje in de rug: hij krijgt een elektrische fiets.

Jaco Meijboom van kv Nikantes: “Enrico is al bijna 27 jaar secretaris van onze vereniging, maar hij doet inmiddels zoveel meer. Hij verdient het echt om eens goed in het zonnetje te worden gezet. We zijn heel blij dat we hem dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij een elektrische fiets cadeau kunnen doen, zodat hij voortaan op de fiets naar de vereniging kan gaan.”

Enrico reageert verrast: “Wow, dit had ik nooit verwacht. Nu kom ik zeker vaker op de fiets. Hier ben ik hartstikke blij mee, bedankt!”

Steuntje in de rug via het VriendenFonds van de VriendenLoterij
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn