Amsterdam,
01
juli
2020
|
08:30
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij geeft levenslustige Marvin steuntje in de rug

Bijdrage voor aangepaste auto

Een grote verrassing voor top rolstoelhockeyer Marvin van der Nat (28) uit Wassenaar. Om ervoor te zorgen dat hij op hoog niveau kan blijven sporten en zich in kan blijven zetten als vrijwilliger, heeft Marvin een aangepaste auto nodig. Daarom diende Stichting MEE Zuid-Holland Noord voor hem een hartenwens in bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee krijgt Marvin een steuntje in de rug: het VriendenFonds van de VriendenLoterij financiert het sluitstuk voor een nieuwe aangepaste auto, zodat Marvin zijn mobiliteit kan behouden en een zo normaal mogelijk leven kan leiden.

Dana Stolk, clientondersteuner bij MEE Zuid-Holland Noord: “Marvin is ernstig lichamelijk beperkt. Hij laat zijn beperkingen hem echter niet in de weg staan. Marvin speelt rolstoelhockey op landelijk topniveau, is actief in het bestuur van zijn hockeyclub, bedrijft politiek in de gemeente waar hij woont en zet zich drie keer per week in als vrijwilliger. Om al deze activiteiten te kunnen blijven doen, is een aangepaste auto voor hem van cruciaal belang. Zijn huidige auto moet worden vervangen en hiervoor is Marvin afhankelijk van schenkingen. Wij zijn blij hem namens het VriendenFonds van de VriendenLoterij het laatste deel van het benodigde bedrag te kunnen schenken, zodat hij zijn mobiliteit kan behouden.”

De 28-jarige Marvin van der Nat reageert blij: “Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor deze mooie bijdrage. Ik hoop dat er nog heel veel hartenwensen vervuld zullen worden.”

Over Stichting MEE
MEE staat voor een samenleving waarin mensen met en zonder beperking elkaar steunen. En waar zorg voorhanden is, als die nodig is. MEE zet zich in om ervoor te zorgen dat mensen met een beperking of psychosociale problemen de kans krijgen om volwaardig lid van de maatschappij te zijn. De ambitie van MEE is het realiseren van een ‘inclusieve samenleving’, een wereld waarin iedereen mee kan doen. Kijk voor meer informatie op https://www.meezhn.nl/.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn