Amsterdam,
02
juli
2020
|
14:51
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij geeft Richard uit Deventer steuntje in de rug

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor de 34-jarige Richard Verhoeven uit Deventer. Om zijn mobiliteit te vergroten en hem zo te helpen in zijn zoektocht naar een baan, deed ‘Everyday Heroes’ voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee krijgt Richard een bijzonder steuntje in de rug: hij mag een elektrische fiets uitkiezen.

Fleur Mackay-Bijl, projectmanager bij Everyday Heroes: “Richard is een echte doorzetter met een bewonderingswaardige positieve instelling. Hij heeft al enige werkervaring als kok opgedaan en hoopt snel een baan te vinden in een keuken of catering. Echter omdat hij fysiek beperkt is, is zelfs een korte wandeling voor hem te zwaar. Een elektrische fiets zou zijn mogelijkheden enorm kunnen vergroten. We zijn blij dat we hem middels het VriendenFonds van de VriendenLoterij een steuntje in de rug kunnen geven.”

Richard Verhoeven (34) reageert verrast: “Het is dat ik niet kan springen van geluk, want zo blij ben ik dat ik weer ergens naartoe kan.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn