Amsterdam,
24
oktober
2017
|
14:00
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij laat Bianca uit Schiedam jaar lang welverdiend ontspannen

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Bianca van Oossanen (40) uit Schiedam. MKB Santos, een noodhulpfonds voor kleine ondernemers en hun gezinnen, deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor een jaarabonnement op een kuuroord. 

Marianne Keijzer, directeur MKB Santos: “Bianca en haar gezin gaan sinds 2015 door een zeer moeilijke periode. In juni van dat jaar werd haar man Thomas in zijn buik geschoten tijdens een feestje. Het was een kwestie van verkeerde tijd en verkeerde plaats. Door het voorval verkeerde niet alleen Thomas in levensgevaar, maar was ook het hele gezin (Bianca, Thomas en hun dochter) getraumatiseerd.”

Schietpartij verwerken
“Van de een op de andere dag miste het gezin ook nog eens het grootste deel van hun inkomen. Thomas had een eigen schilders- en onderhoudsbedrijf, maar werken ging niet meer. Na vele operaties gaat het nu lichamelijk wat beter met hem, maar de schietpartij heeft hij nog altijd niet verwerkt. Bianca verzorgt haar man, probeert haar gezin draaiende te houden en boort alle bronnen aan om het inkomen een beetje op peil te houden.”

Een jaar lang naar het kuuroord
“Wij hebben met MKB Santos het gezin geholpen, maar de grootste steunpilaar in deze periode was toch wel Bianca. Wij hebben haar zien veranderen in een strijdbare vrouw die keihard werkt om er wat van te maken. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Onlangs kreeg zij een zware nierbekkenontsteking. Kortom, het is de hoogste tijd dat Bianca weer eens ontspant en bijtankt. Geweldig dat zij dankzij het VriendenFonds een jaar lang, met introducee, toegang heeft tot kuuroord Thermen Holiday! Van het kuuroord kreeg zij ook nog wat extra’s cadeau, waaronder een mooie badjas.”

Bianca van Oossanen (40) is dankbaar en overdonderd: “O, wat heerlijk! Hier had ik helemaal niet op gerekend. Hier ben ik ontzettend blij mee.

VriendenFonds vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn