Amsterdam,
08
januari
2018
|
15:20
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij laat Haarlemse voetbalvrijwilligster Irma welverdiend ontspannen

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Irma Kroon (54) uit Haarlem. Voetbalclub s.v. United-Davo deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daardoor wordt de hardwerkende vrijwilligster nu verwend met een dag in een welnesscentre. 

Patrick Hillebrink, penningmeester bij s.v. United-Davo, reikte afgelopen zaterdag de hartenwens-cheque uit tijdens de nieuwjaarsreceptie van de voetbalclub: “Onze Irma is al ruim 40 jaar een trouwe vrijwilligster. Ze zit onder andere in het bestuur en is jeugdvoorzitter. Naast haar eigen baan is Irma elke avond bezig voor de jeugdteams van onze club. Op zaterdagen is ze om 08:00 uur ’s ochtends aanwezig en staat ze alweer klaar voor de jeugd. Op zondagen verwelkomt ze de gastteams op de club en met uitwedstrijden gaat ze mee om de ploeg vol overgave aan te moedigen. We zijn een kleine club en onze vrijwilligers zijn schaars. Irma staat voor iedereen klaar en gaat altijd maar door. Daarom is het bestuur blij dat we haar dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij eens welverdiend in het zonnetje mogen zetten: Irma gaat een lekkere dag ontspannen in een welnesscentre!”

Irma Kroon (54) is blij verrast: “Geweldig dat ik geheel onverwacht op de nieuwjaarsborrel in het zonnetje ben gezet door het bestuur! Ik ga heerlijk genieten van deze verwendag.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn