Amsterdam,
11
januari
2018
|
13:00
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij laat skeelertrainer Jeroen uit Ommen weekend onbezorgd genieten

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Jeroen Dunnewind (35) uit Ommen. Skeelerclub Oost Veluwe uit Heerde deed voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Jeroen mag een geheel verzorgd weekend weg, samen met zijn gezin. 

Bertus Dokter, voorzitter van Skeelerclub Oost Veluwe: “Jeroen is van groot belang voor onze vereniging. Hij is trainer en staat altijd voor ons klaar. Hij heeft een gezin met drie kinderen. Zijn oudste dochtertje Mette is geboren met het Downsyndroom en vorig jaar werd bij haar leukemie geconstateerd. Ondanks de vele uren die Jeroen in het ziekenhuis met haar doorbrengt, weet hij altijd tijd vrij te maken voor het trainen van onze jeugdleden. Dankzij hem halen zij goede resultaten op nationaal en internationaal niveau. Geweldig dat wij Jeroen en zijn gezin dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij kunnen verrassen met een onbezorgd weekend weg, waarin er lekker voor ze wordt gezorgd. Dat heeft deze familie echt verdiend!”

Jeroen Dunnewind (35): “Daar word je dus wel even stil van...!”

Bertus Dokter, voorzitter van Skeelerclub Oost Veluwe, lacht: "En dat is iets wat bij Jeroen niet vaak voorkomt, want Jeroen heeft altijd zijn woordje klaar!"

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn