Amsterdam,
15
maart
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij lanceert vijf nieuwe online videoformats voor YouTube

De VriendenLoterij lanceert vijf nieuwe unieke online formats voor haar YouTubekanaal. Met de nieuwe formats wil de loterij de kijker meenemen in de wereld van prijzen en goede doelen die achter de VriendenLoterij schuilgaat. Vanaf 15 maart publiceert zij iedere maandag, vrijdag en driewekelijks op woensdag een video.

In elke video gaat een bijzondere hartenwens in vervulling of wordt een winnaar op ludieke wijze verrast met een prijs. Digital Format Agency Tiny Riot! ontwikkelde digitale formats exclusief voor de VriendenLoterij.

De eerste video van het format Make It Happen staat sinds vandaag live. "De online consumptie van leuke, snelle en luchtige videocontent is ongekend groot. Video’s waarin iemand oprechte emotie laat zien, recht vanuit het hart, zijn erg populair.", aldus Pieter Jan Burgers, Hoof Marketing VriendenLoterij.

Pieter Jan Burgers vervolgt: "Vanuit de VriendenLoterij verrassen we niet alleen maandelijks winnaars met (geld)prijzen, maar juist ook de mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit zijn prachtige momenten, waarmee je kan laten zien waar de VriendenLoterij voor staat. Ik ben erg enthousiast over de videoformats en hoop onze kijkers op deze manier mee te nemen in de wereld van de VriendenLoterij."

Online videoformats

De presentatie van de nieuwe formats wordt gedaan door: Mark Simoons, een presentatietalent uit de eigen gelederen van de VriendenLoterij, Ingrid Jansen, presentatrice van de Tv-programma Totally Fit Kids op RTL 4, en Diego González-Clark, acteur uit de musical War Horse. In deze trailer introduceren zij zichzelf en de formats die zij gaan presenteren.

Make It Happen

Voor Make It Happen zet de VriendenLoterij gepassioneerde vrijwilligers in het zonnetje. Iedere drie weken bezoekt Ingrid namens het VriendenFonds totaal onverwachts een vrijwilliger en laat zij hun hartenwens op spectaculaire wijze in vervulling gaan.

Loaded

Hoeveel vakantiehuisjes kun je huren met € 1 miljoen? Hoeveel massages kun je krijgen voor € 100.000,-? Mark maakt vanaf maandag 27 maart in Loaded iedere twee weken inzichtelijk wat je allemaal met een geldprijs van de VriendenLoterij kunt doen.

Carpool Giveaway

Vanaf maandag 20 maart verrast Ingrid of Diego om de week een winnaar in Carpool Giveaway. Nietsvermoedende deelnemers mogen instappen in een splinternieuwe auto voor een autoritje. De deelnemer denkt dat de chauffeur hen naar hun prijs brengt. Maar de prijs is dichterbij dan ze denken!

Fitte Vrienden

In Fitte Vrienden gaat Ingrid om de week op pad om op eigenzinnige wijze kennis te maken met verschillende sporten en sportverenigingen die gesteund worden door de VriendenLoterij. Vanaf 24 maart kun je zien hoe Ingrid de uitdaging aangaat en het soms behoorlijk te verduren krijgen.

Echte Helden

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor goede doelen in Nederland. Bij Echte Helden schiet Diego deze helden te hulp en biedt hen waar nodig een steuntje in de rug. Met mooie verhalen en leuke activiteiten benadrukt Diego de cruciale rol die vrijwilligers spelen in Nederland. De eerste video uit deze reeks is vanaf 31 maart te zien.

Arthur Clement, General Manager Tiny Riot!: "Als digital agency is het geweldig om voor de VriendenLoterij een online videostrategie te ontwikkelen. De VriendenLoterij zet zich op een unieke wijze in voor de Nederlandse samenleving. Om dit via aansprekende content te laten zien, hebben wij vijf vernieuwende formats voor hun YouTubekanaal ontwikkelt. Een geweldig platform waarmee een hele nieuwe doelgroep kan worden bereikt. Wij zijn erg trots op deze samenwerking en het resultaat."

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn