Amsterdam,
14
maart
2022
|
16:51
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht! De voetbalclub is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. ASWH gaat het geld gebruiken om de club te verduurzamen. 

Ruud Verrijp, bestuurslid bij ASWH: “Mede door deze bijdrage kunnen we de verlichting van één van onze velden vervangen door ledverlichting. Geweldig!”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn