Amsterdam,
05
februari
2021
|
13:35
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt cgk ‘Songs for You’ uit Beverwijk met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Christelijk Gemengd Koor ‘Songs for You’ uit Beverwijk! Het zangkoor is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Songs for You gaat het geld gebruiken om nieuwe kostuums voor de 'herenstemmen' in het zangkoor aan te schaffen, zodat zij visueel een eenheid zijn bij toekomstige uitvoeringen.

Ingrid Ronde van cgk Songs for You: “We zijn een groot gemengd zangkoor. Als we uitvoeringen geven, doen we dat in verschillende kleding. We willen de 'herenstemmen' van het koor al een tijdje voorzien van een mooi kostuum, zodat het koor een mooie eenheid is. Dankzij deze bijdrage kunnen we deze kostuums nu gaan aanschaffen.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar de clubkas.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn