Amsterdam,
04
februari
2021
|
10:34
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt Christelijke Muziekvereniging K&G uit Leiden met 5.000 euro

Nieuwe instrumenten voor Leidse muziekvereniging

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Christelijke Muziekvereniging Kunst en Genoegen uit Leiden! De muziekvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Muziekvereniging K&G gaat het geld gebruiken om nieuwe muziekinstrumenten voor hun Show- and Marchingband aan te schaffen.

Peter Kessels, secretaris van K&G: “Fantastisch, wij zijn er heel blij mee! De muziekinstrumenten van onze Show- and Marchingband zijn echt aan vervanging toe. Met deze bijdrage kunnen we nu veertien nieuwe trommels en een bass drum (grote trom) aanschaffen.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar de clubkas.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn