Amsterdam,
18
november
2020
|
15:52
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt GV Tabitta uit Boxtel met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Gym- en Turnvereniging Tabitta uit Boxtel! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. GV Tabitta gaat het geld gebruiken om de turnhal te verduurzamen.

Jolanda Janssens van GV Tabitta: “Wij zijn heel blij! We willen de turnzaal verduurzamen en dankzij dit financiële steuntje in de rug kunnen we eindelijk van start. We gaan beginnen met de turnhal: die wordt voorzien van spouwmuurisolatie.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Clubs kunnen zich nog tot en met 30 november aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn