Amsterdam,
08
februari
2021
|
15:15
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt handbalvereniging Olympia Spijkenisse met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor handbalvereniging Olympia Spijkenisse! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Olympia Spijkenisse gaat het geld gebruiken om een beachveld aan te leggen, zodat er in de zomer beachhandbal kan worden gespeeld.

Jolande Zuijderduijn van handbalvereniging Olympia Spijkenisse: “We zijn bezig met het realiseren van een beachveld, zodat er in de zomer ook beachhandbal kan worden gespeeld. Beachhandbal is de toekomst van het buitenhandbal en wordt steeds populairder. Daarnaast zal ook de volleybalvereniging gebruik gaan maken van het beachveld. Het kostenplaatje is hoog, dus we zijn als vereniging heel erg blij met deze bijdrage!”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar de clubkas.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn