Amsterdam,
01
juni
2021
|
11:44
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt HSV Gophers uit Maassluis met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Honk- en Softbalvereniging Gophers uit Maassluis! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. HSV Gophers gaat het geld gebruiken om de veiligheidsnetten, de verlichting en betegeling van hun verouderde slagtunnel te vervangen, zodat er weer veilig gespeeld kan worden.

Stefan Gruiters, penningmeester van HSV Gophers: "Onze slagtunnel is sterk verouderd en niet meer veilig. Dankzij deze bijdrage kunnen we de veiligheidsnetten, de verlichting en de betegeling vervangen, zodat alle spelers hierna weer veilig gebruik kunnen maken van de slagtunnel."

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Denk bijvoorbeeld aan de lokale voetbalvereniging of een specifieke stichting die de deelnemer een warm hart toedraagt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn