Amsterdam,
16
februari
2022
|
09:46
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt IJsclub "Door Eendracht Vooruit" uit Lexmond met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor IJsclub "Door Eendracht Vooruit" uit Lexmond! De ijsclub is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. IJsclub DEV gaat het geld gebruiken om het clubgebouw te vernieuwen. 

Els van Dijk, penningmeester van IJsclub DEV: “Geweldig! We waren al druk aan het verbouwen, maar het is kostbaar en je wilt er toch iets moois van maken. Deze bijdrage is de kers op de taart! Nu kunnen we ons clubgebouw helemaal mooi afmaken, zodat we klaar zijn voor de toekomst met hopelijk veel ijsplezier."

‘Clubs van de Week’ 
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2022 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl. 

Extra financiële steun 
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.  

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn