Amsterdam,
12
oktober
2021
|
13:09
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt Korfbalvereniging Oranje Wit uit Leunen met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Korfbalvereniging Oranje Wit uit Leunen! De vereniging is namelijk benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Korfbalvereniging Oranje Wit gaat het geld gebruiken om nieuwe jassen en poloshirts voor de coaches en trainers aan te schaffen.

Gijs Lanen van Korfbalvereniging Oranje Wit: “Fantastisch! Dankzij deze bijdrage kunnen we nieuwe jassen en polo's voor de coaches en trainers kopen. Daarnaast is het ook een mooie manier om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen net als Oranje Wit ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn