Amsterdam,
18
november
2020
|
15:59
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt KV DOS ‘46 uit Nijeveen met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor KV DOS ‘46 uit Nijeveen! De club is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De club gaat het geld gebruiken om hun verouderde systeem te vervangen, zodat de vrijwilligers gemakkelijker diensten kunnen draaien en de club meer inzicht krijgt in de omzet. Iets dat -juist nu- belangrijk is voor het voortbestaan van de club.

Agnes Everts, penningmeester van KV DOS ’46: “Onze club draait grotendeels op vrijwilligers. We willen het werk voor hen zo makkelijk mogelijk maken en ervoor zorgen dat de vrijwilligers elkaar goed af kunnen wisselen. Daar is een nieuw kassasysteem voor nodig. Zo hopen we ook beter inzicht te krijgen in onze inkopen en verkopen, en een efficiëntieslag te maken. Door de coronacrisis konden we deze investering zelf niet doen, maar dankzij deze bijdrage kan het wel!”.

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Clubs kunnen zich nog tot en met 30 november aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn