Amsterdam,
03
december
2021
|
10:26
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De vereniging gaat het geld gebruiken voor de renovatie van één van de twee rijhallen.

Jos Slottje, penningmeester van Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse: “We zijn heel blij met deze bijdrage! We hebben twee rijhallen, waarvan er nu één is gerenoveerd. We waren nog aan het sparen om óók de tweede te kunnen aanpakken. Deze bijdrage is meer dan welkom en brengt de renovatie van de tweede hal nu écht dichtbij. We hopen er eind volgend jaar en anders het jaar daarop mee te beginnen.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.
 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn