Amsterdam,
18
december
2020
|
12:51
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt RKSV GDA uit Den Haag met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor RKSV GDA uit Den Haag! De sportvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. RKSV GDA gaat het geld gebruiken om een Jeu de Boulesbaan aan te leggen, zodat de oudere leden en de ouderen in de buurt ook van de club kunnen genieten.

Ronald Boekkamp van RKSV GDA reageert blij: “Wat gaaf, heel mooi! Daar gaan we onze ouderen heel blij mee maken. Met deze bijdrage gaat de Jeu de Boulesbaan zeker lukken!”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.clubsvandeweek.nl

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn