Amsterdam,
24
november
2020
|
09:35
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt RKVV Geertruidse Boys uit Sint Geertruid met 5.000 euro

Opknapbeurt voor clubhuis RKVV Geertruidse Boys

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor RKVV Geertruidse Boys! De voetbalvereniging uit Sint Geertruid is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. RKVV Geertruidse Boys gaat het geld gebruiken om de kantine op te knappen en het dak te vervangen, zodat de leden hier -zodra het weer kan- veilig bij elkaar kunnen komen.

René Habets, secretaris van RKVV Geertruidse Boys: “Wow, wat komt dit goed uit! Het zijn moeilijke tijden en zowel de kantine als het dak kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Dit is nogal een kostbare investering, dus dit steuntje in de rug is heel fijn!”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Clubs kunnen zich nog tot en met 30 november aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn